Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dy lloje dashurie nuk të shkaktojnë pikëllim


Dy lloje dashurie nuk të shkaktojnë pikëllim:

Dashuria ndaj Allahut dhe dashuria për hirë të Allahut.

Dy lloje dashurie nuk të shkaktojnë pikëllim:

Dashuria ndaj Allahut dhe dashuria për hirë të Allahut.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat