Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dije biri im


“...Dije biri im se ditët i numërojnë orët, ndërsa orët i numërojnë frymëmarrjet. Shpirti është si hambari. Prandaj kujdesu që ai të mos humbë dhe të mos mbledhë asgjë tjetër përveç veprave të mira, sepse në të kundërtën në Ditën e Gjykimit do të vish me hambar të zbrazët,i penduar thellë.”

Abdurrahman ibn Xheuzi rahimehullah

“...Dije biri im se ditët i numërojnë orët, ndërsa orët i numërojnë frymëmarrjet. Shpirti është si hambari. Prandaj kujdesu që ai të mos humbë dhe të mos mbledhë asgjë tjetër përveç veprave të mira, sepse në të kundërtën në Ditën e Gjykimit do të vish me hambar të zbrazët,i penduar thellë.”

Abdurrahman ibn Xheuzi rahimehullah
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat