Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë jonet ?
Çka janë jonet ?
Jonet janë grimca të cilat kanë ngarkesë elektrike.Ato formohen nga atomet dhe molekulat, duke liruar ose pranuar elektrone.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,jonet,joni,jone,jonet kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 


Çka janë jonet ?
Jonet janë grimca të cilat kanë ngarkesë elektrike.Ato formohen nga atomet dhe molekulat, duke liruar ose pranuar elektrone.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,jonet,joni,jone,jonet kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 loading...

Related Posts :Namazi

Syzat