Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është më e mirë...!?
Vështrimi më i mirë është ai që është qortues miqësor dhe besnik..

Sytë më të mirë janë ata sy qe rrjedhin lotë nga frika e Allahut të Lartësuar..

Zëri më i mirë është ai zë qe lexon Kuran ..

Buzqeshja më e mirë është ajo e cila nuk është mashtruese..

Buzët më të mira janë ato që shqipëtojnë fjalën La ilahe Ilah Allah ..

Fjala më e mirë e shqiptuar gjatë historisë është fjala e sinqeritetit (La ilahe il Allah).


Përktheu: U. Abdullah

https://www.facebook.com/MjeksiaIslameVështrimi më i mirë është ai që është qortues miqësor dhe besnik..

Sytë më të mirë janë ata sy qe rrjedhin lotë nga frika e Allahut të Lartësuar..

Zëri më i mirë është ai zë qe lexon Kuran ..

Buzqeshja më e mirë është ajo e cila nuk është mashtruese..

Buzët më të mira janë ato që shqipëtojnë fjalën La ilahe Ilah Allah ..

Fjala më e mirë e shqiptuar gjatë historisë është fjala e sinqeritetit (La ilahe il Allah).


Përktheu: U. Abdullah

https://www.facebook.com/MjeksiaIslame
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat