Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çka është materia ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Çka është materia ?
Çka është materia ?
Materie është çdo gjë që ka masë dhe zë vend në hapsirë.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi, shpjegimi, materia, materiet, materja, materiet,materja  kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi, paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 

       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •