Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është ajri ?
Çka është ajri ?
Ajri është lëndë e gaztë e tejdukshme që e mbështjellë Tokën, e cila përbëhet kryesisht prej azotit,oksigjenit dhe dioksidit të karbonit.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,ajri,ajret,ajror,ajri kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 
Çka është ajri ?
Ajri është lëndë e gaztë e tejdukshme që e mbështjellë Tokën, e cila përbëhet kryesisht prej azotit,oksigjenit dhe dioksidit të karbonit.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi,ajri,ajret,ajror,ajri kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,  
 

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi