Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është kryeqyteti i Turqisë ?


Cili është kryeqyteti i Turqisë ?
Kryeqyteti i Turqisë është Ankara.

Kush eshte kryeqyteti i Turqisë , cili eshte kryeqyteti i Turqisë,Turcisë Turqia kryeqyteti
 

Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie