Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është kryeqyteti i Jordanisë ?

Kryeqytet i Jordanisë ,Kush eshte kryeqyteti i Jordanisë , cili eshte kryeqyteti i Jordanisë,Kush osht kryeqyteti i Jordanisë,kryeqyteti i jordanis, jordanis,jordania

Cili është kryeqyteti i Jordanisë ?

Kryeqyteti i Jordanisë është Amani.
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie