Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili është kryeqyteti i Holandës ?


Cili është kryeqyteti i Holandës  ?

Kryeqyteti i Holandës është Amsterdami.


Kush eshte kryeqyteti i Holandes, , cili eshte kryeqyteti i holandes,holanda dhe kryeqyteti
 

Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie