Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shkaqet e shokut ?Cilat janë shkaqet e shokut ?
Shkaqet e shokut janë të llojllojshme:shoku hemorragjik-si pasojë e humbjes së gjakut; shoku traumatik;shoku kirurgjik;shoku septik-si pasojë e infeksioneve; shoku kardiogjen, si pasojë e sëmundjeve primare të zemrës.
shkaqet e shokut,shoku dhe shkaqet e tij,cilat jane shkaqet e shokut,shoku,kushe shkakton shokun hemorragjik,shoku septik


Cilat janë shkaqet e shokut ?
Shkaqet e shokut janë të llojllojshme:shoku hemorragjik-si pasojë e humbjes së gjakut; shoku traumatik;shoku kirurgjik;shoku septik-si pasojë e infeksioneve; shoku kardiogjen, si pasojë e sëmundjeve primare të zemrës.
shkaqet e shokut,shoku dhe shkaqet e tij,cilat jane shkaqet e shokut,shoku,kushe shkakton shokun hemorragjik,shoku septik
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat