Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë mekanizmat imunologjik të dëmtimit të glomeruleve ?
Cilat janë mekanizmat imunologjik të dëmtimit të glomeruleve ?
Mekanizmat imunologjik të dëmtimit të glomeruleve janë: deponimi i imunokomplekseve në veshkë,kryesisht në glomerule dhe krijimi i imunokomplekseve in situ(në vend).
mekanizmat imunologjik tek demtimi i glomeruleve,glomerulet dhe demtimi i tyre,demtimet e glomeruleve,glomeruli dhe demtimet e tijCilat janë mekanizmat imunologjik të dëmtimit të glomeruleve ?
Mekanizmat imunologjik të dëmtimit të glomeruleve janë: deponimi i imunokomplekseve në veshkë,kryesisht në glomerule dhe krijimi i imunokomplekseve in situ(në vend).
mekanizmat imunologjik tek demtimi i glomeruleve,glomerulet dhe demtimi i tyre,demtimet e glomeruleve,glomeruli dhe demtimet e tij
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat