Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Çfarë substance është uji ? ~ Rapitful Shqip

Çfarë substance është uji ?
Çfarë substance është uji ?
Uji është substancë e përbërë.Ai përbëhet nga oksigjeni dhe hidrogjeni.
uji cka eshte,ceshte uji,uji cfare eshte
  •