Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ç'ËSHTË BOTA?


Bota është si gjarpëri - e butë në të prekur, dhe plot helm në brendësi. I padituri mashtrohet e joshet prej saj, kurse i urti e i dituri i ruhen.

-Ali Ibn EbiTalib (radiAllahu anhu!)

cka eshte bota,bota si gjarperi,cfare eshte bota

Bota është si gjarpëri - e butë në të prekur, dhe plot helm në brendësi. I padituri mashtrohet e joshet prej saj, kurse i urti e i dituri i ruhen.

-Ali Ibn EbiTalib (radiAllahu anhu!)

cka eshte bota,bota si gjarperi,cfare eshte bota
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat