Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ai, salallahu alejhi ue selem, thotë:


Ai, salallahu alejhi ue selem, thotë: ''

Ai që e merr litarin dhe me të del në mal për të mbledhur dru që pastaj do t'i shesë, me këtë e ka ruajtur fytyrën e tij.

Kjo është më mirë për të sesa të kërkojë prej njerëzve...''

(Buhari, nr. 1471)

Ai, salallahu alejhi ue selem, thotë: ''

Ai që e merr litarin dhe me të del në mal për të mbledhur dru që pastaj do t'i shesë, me këtë e ka ruajtur fytyrën e tij.

Kjo është më mirë për të sesa të kërkojë prej njerëzve...''

(Buhari, nr. 1471)
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat