Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si fillon ekzaminimi i gjirit të femrës ?




Si fillon ekzaminimi i gjirit të femrës ?
Ekzaminimi i gjirit të femrës fillon me inspeksionin dhe ajo konsiston në observimin e sipërfaqes, gjendjes së thithit të gjirit dhe retraksionin(mledhje, shkurtim) eventual të lëkurës së saj.
gjini i femres,ekzaminimi i gjirit te femres,gjiri i femres dhe ekzaminimi i tij,si ekzaminohet gjini i femres
loading...



Si fillon ekzaminimi i gjirit të femrës ?
Ekzaminimi i gjirit të femrës fillon me inspeksionin dhe ajo konsiston në observimin e sipërfaqes, gjendjes së thithit të gjirit dhe retraksionin(mledhje, shkurtim) eventual të lëkurës së saj.
gjini i femres,ekzaminimi i gjirit te femres,gjiri i femres dhe ekzaminimi i tij,si ekzaminohet gjini i femres
loading...

Related Posts :



Namazi

Syzat