Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është zhurma sistolike dhe diastolike ?


Çka është zhurma sistolike dhe diastolike ?

Në qoftë se zhurma lind në kohën e sistolës apo midis tonit të parë dhe të dytë ajo quhet sistolike ndërsa nëse zhurma lind në kohën e diastolës apo midis tonit të dytë dhe të parë pasardhës, ajo quhet zhurmë diastolike.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,zhurma sistolike,zhurme sistolike,zhurmat sistolike,zhurme sistolike 
 


Çka është zhurma sistolike dhe diastolike ?

Në qoftë se zhurma lind në kohën e sistolës apo midis tonit të parë dhe të dytë ajo quhet sistolike ndërsa nëse zhurma lind në kohën e diastolës apo midis tonit të dytë dhe të parë pasardhës, ajo quhet zhurmë diastolike.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,zhurma sistolike,zhurme sistolike,zhurmat sistolike,zhurme sistolike 
 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat