Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili është roli i lëkurës ?
Cili është roli i lëkurës ?
Lëkura luan rol në: mbrojtjen, rregullimin e nxehtësisë së trupit, prodhimin e djersës dhe depozitimin e dhjamit.
cili eshte funksioni i lekures,lekura roli i saj,cfare funksioni ka lekura,lekura dhe funksionet e saj,cilat jane funksionet e lekures,lekura funksionet e saj,cfare funksionet ka lekuraCili është roli i lëkurës ?
Lëkura luan rol në: mbrojtjen, rregullimin e nxehtësisë së trupit, prodhimin e djersës dhe depozitimin e dhjamit.
cili eshte funksioni i lekures,lekura roli i saj,cfare funksioni ka lekura,lekura dhe funksionet e saj,cilat jane funksionet e lekures,lekura funksionet e saj,cfare funksionet ka lekura
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat