Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat e dëmtimit të fushës vizive ?
Cilat janë shenjat e dëmtimit të fushës vizive ?
Shenjat e dëmtimit të fushës vizive janë : ambliopia, amaurosis, hemeralopia, nyctalopia, skotomet, hemianopsia, verbimi për ngjyra etj.
 demtimi i fushes vizive,kush jane simptomat e demtimit te fushes vizive,fusha vizive dhe demtimi i sajCilat janë shenjat e dëmtimit të fushës vizive ?
Shenjat e dëmtimit të fushës vizive janë : ambliopia, amaurosis, hemeralopia, nyctalopia, skotomet, hemianopsia, verbimi për ngjyra etj.
 demtimi i fushes vizive,kush jane simptomat e demtimit te fushes vizive,fusha vizive dhe demtimi i saj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat