Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë llojet e pulseve ?
Cilat janë llojet e pulseve ?
Llojet e pulseve janë: pulsi normal apo i rregullt(pulsus regularis), pulsi i fortë(pulsus durum), pulsi i butë (pulsus mollis), pulsi filiform (pulsus filiformis), pulsi dikrotik (pulsus dicroticus), pulsi paradoksal (pulsus paradoxus), pulsi i parregullt (pulsus iregularis), pulsi i barabartë(pulsus aequalis), pulsi i pabarabartë(pulsus inaequalis), pulsi alternues(pulsus alternans), pulsi i lartë dhe i shpejtë( pulsus altus et celer) etj.
pulset llojet,tipet e pulseve,pulsi dhe llojet e tij,kush jane llojet e pulseve,pulsi dhe llojet e tij,pulsi,cilat jane llojet e pulsit,cilet jane llojet e pulsitCilat janë llojet e pulseve ?
Llojet e pulseve janë: pulsi normal apo i rregullt(pulsus regularis), pulsi i fortë(pulsus durum), pulsi i butë (pulsus mollis), pulsi filiform (pulsus filiformis), pulsi dikrotik (pulsus dicroticus), pulsi paradoksal (pulsus paradoxus), pulsi i parregullt (pulsus iregularis), pulsi i barabartë(pulsus aequalis), pulsi i pabarabartë(pulsus inaequalis), pulsi alternues(pulsus alternans), pulsi i lartë dhe i shpejtë( pulsus altus et celer) etj.
pulset llojet,tipet e pulseve,pulsi dhe llojet e tij,kush jane llojet e pulseve,pulsi dhe llojet e tij,pulsi,cilat jane llojet e pulsit,cilet jane llojet e pulsit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat