Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat defekte në zemër mund të shkaktojnë zhurma ?


Cilat defekte në zemër mund të shkaktojnë zhurma ?

Defektet në zemër që mund të shkaktojnë zhurma: 1.Jo përputhshmëria e valvulave apo insuficienca 2.Ngushtimi i vrimës apo stenoza 3.Komunikimi jo i natyrshëm i pjesëve të zemrës, të cilat normalisht janë të ndara.
defektet ne zemer dhe zhurma,zhurmat dhe defektet ne zemer

Cilat defekte në zemër mund të shkaktojnë zhurma ?

Defektet në zemër që mund të shkaktojnë zhurma: 1.Jo përputhshmëria e valvulave apo insuficienca 2.Ngushtimi i vrimës apo stenoza 3.Komunikimi jo i natyrshëm i pjesëve të zemrës, të cilat normalisht janë të ndara.
defektet ne zemer dhe zhurma,zhurmat dhe defektet ne zemer
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat