Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Tri këngë për Kosovën - (Analiza)Tri këngë për Kosovën është triptik novelistik i Kadaresë.

Ka parasysh Betejën e Kosovës (1389).

Kjo ndodhi i ka shërbyer autorit të persiatë rreth mosmarrëveshjes disa shekullore shqiptaro-serbe.

Jepet të kuptohet se në këtë “kolektiv ballkanik” shqiptarët gjithmonë kanë dal të mashtruar dhe janë bërë pre e “dashamirësisë” së rrudhjes së pandërprerë si troje, si etnos, si komb dhe si qenie njerëzore.


analiza,referat,tri konge per Kosoven,tri kenge per Kosoven referat,analiza


Tri këngë për Kosovën është triptik novelistik i Kadaresë.

Ka parasysh Betejën e Kosovës (1389).

Kjo ndodhi i ka shërbyer autorit të persiatë rreth mosmarrëveshjes disa shekullore shqiptaro-serbe.

Jepet të kuptohet se në këtë “kolektiv ballkanik” shqiptarët gjithmonë kanë dal të mashtruar dhe janë bërë pre e “dashamirësisë” së rrudhjes së pandërprerë si troje, si etnos, si komb dhe si qenie njerëzore.


analiza,referat,tri konge per Kosoven,tri kenge per Kosoven referat,analiza
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat