Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Sjellësi i fatkeqësisë - (Analiza)Sjellësi i fatkeqësisë  është një roman me temë nga periudha e Perandorisë Osmane, por që aludon në gjendjen aktuale në Shqipëri.

Bën fjalë për shqetësimin e Sulltanit se një gjysmë milioni shtetas të tij evropian nuk mbuloheshin me ferexhe.

Ai ngarkon Haxhi Miletin që ti sjellë ato në malësitë e thella të Shqipërisë.

Haxhiu përfundon misionin, por kur kthehet në Orman Çiflig arrestohet dhe jetën e kalon në burg.

I lihet lexuesit të përfundojë se Haxhiun e zu mallkimi i grave të Ballkanit, apo u bë pre e ndonjë intrige politike.


analiza,analize,referate,referate,vepra,permbajtje,permbledhje


Sjellësi i fatkeqësisë  është një roman me temë nga periudha e Perandorisë Osmane, por që aludon në gjendjen aktuale në Shqipëri.

Bën fjalë për shqetësimin e Sulltanit se një gjysmë milioni shtetas të tij evropian nuk mbuloheshin me ferexhe.

Ai ngarkon Haxhi Miletin që ti sjellë ato në malësitë e thella të Shqipërisë.

Haxhiu përfundon misionin, por kur kthehet në Orman Çiflig arrestohet dhe jetën e kalon në burg.

I lihet lexuesit të përfundojë se Haxhiun e zu mallkimi i grave të Ballkanit, apo u bë pre e ndonjë intrige politike.


analiza,analize,referate,referate,vepra,permbajtje,permbledhje
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat