Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Si quhen qelizat që e krijojnë pigmentin ?
Si quhen qelizat që e krijojnë pigmentin ?
 Qelizat që e krijojnë pigmentin quhet melanocite.Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie