Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Shkolla ime - vjershë nga Rexhep HoxhaPosa të zbardhë drita
I marr librat me nxitim
Nisem për në shkollën time
që më jep dije dhe mësim

Plot hare, plot gaz lumnije
Daja Dinë me zile thërret
Të gjithë rrokemi për dore
Hyjmë në klasën që na pret

Marrim këngën më të bukur
Presim mësuesin me ardhë
Lum e lum, oj shkolla ime
Ti për ne je fat i bardhë.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,shkolla ime,shkollen time,shkollat,shkollen,shkolle


Posa të zbardhë drita
I marr librat me nxitim
Nisem për në shkollën time
që më jep dije dhe mësim

Plot hare, plot gaz lumnije
Daja Dinë me zile thërret
Të gjithë rrokemi për dore
Hyjmë në klasën që na pret

Marrim këngën më të bukur
Presim mësuesin me ardhë
Lum e lum, oj shkolla ime
Ti për ne je fat i bardhë.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,shkolla ime,shkollen time,shkollat,shkollen,shkolle
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat