Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Kur u hap shkolla e parë shqipe ?

Kur u hap shkolla e parë shqipe ?

Shkolla e parë shqipe u hap më 7 mars 1887 në Korçë.

ne cilin vit u hap shkolla e pare shqipe,kur u hap shkolla shqipe,shkolla e pare shqipe viti i hapjes
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie