Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Komisioni i festës - (Analiza)


Komisioni i festës - (Analiza)

Komisioni i festës - ky roman ka marr shkas nga ardhja e Mehmet Rashid pashës, më 1830 në Astir, për t'i shuar kryengritjet shqiptare dhe shpalli amnisti të përgjithshme.

Me këtë rast ftoi 500 kryengritës, gjoja për të festuar amnistinë, por në të vërtet i vrau të gjithë.

Veprimi i romanit ndërtohet nga shikimi i kampit të armikut.

Ky roman na porositë që kundër pabesive të armikut duhet patur vigjilencë dhe unitet për ta mbrojtur lirinë e kombit.


Komisioni i festës - (Analiza),referate,permbajtja,permbledhje,referat,analize

Komisioni i festës - (Analiza)

Komisioni i festës - ky roman ka marr shkas nga ardhja e Mehmet Rashid pashës, më 1830 në Astir, për t'i shuar kryengritjet shqiptare dhe shpalli amnisti të përgjithshme.

Me këtë rast ftoi 500 kryengritës, gjoja për të festuar amnistinë, por në të vërtet i vrau të gjithë.

Veprimi i romanit ndërtohet nga shikimi i kampit të armikut.

Ky roman na porositë që kundër pabesive të armikut duhet patur vigjilencë dhe unitet për ta mbrojtur lirinë e kombit.


Komisioni i festës - (Analiza),referate,permbajtja,permbledhje,referat,analize
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat