Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Dëshmorët - Donita Bytyqi
Dëshmorët - Donita Bytyqi

Dëshmorë të bekuar
I lehtë qoftë dheu përmbi,
Nga gjaku juaj i shtrenjtë
Ne sot jemi në liri.

Ju ishit shumë trima
Dhe shumë guximtarë
Që ju patëm juve
Ne jemi krenarë.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,deshmoret,deshomoret,deshmori,deshmort,deshmori,deshmoret,deshmori,vjersha per deshmoret e kombit,poezi per deshmoretDëshmorët - Donita Bytyqi

Dëshmorë të bekuar
I lehtë qoftë dheu përmbi,
Nga gjaku juaj i shtrenjtë
Ne sot jemi në liri.

Ju ishit shumë trima
Dhe shumë guximtarë
Që ju patëm juve
Ne jemi krenarë.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,deshmoret,deshomoret,deshmori,deshmort,deshmori,deshmoret,deshmori,vjersha per deshmoret e kombit,poezi per deshmoret
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat