Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka janë aminoacidet ?
Çka janë aminoacidet ?
Aminoacidet janë njësi themelore ndërtimore të molekulave proteinike.
Aminoacidet janë komponime organike me peshë të vogël molekulare të cilat në molekulën e tyre kanë së paku një grup karboksil dhe një grup amin.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,aminoacidet,aminoacidi,aminoacidet,,aminacid 
Çka janë aminoacidet ?
Aminoacidet janë njësi themelore ndërtimore të molekulave proteinike.
Aminoacidet janë komponime organike me peshë të vogël molekulare të cilat në molekulën e tyre kanë së paku një grup karboksil dhe një grup amin.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala, c’ka,aminoacidet,aminoacidi,aminoacidet,,aminacid 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat