Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili është roli i tireokalcitoninës në organizëm ?


Cili është roli i tireokalcitoninës në organizëm ?

Tireokalcitonina ndikon në metabolizmin e kalciumit përkatësisht në depozitimin e kalciumit në eshtra.

cfare roli ka tireokalcitonina ne organizem,tireokalcitonina ne organizem dhe roli i saj,cili eshte roli i tireokalcitonines,tireokalcitonina ne organizem,kush eshte roli,cfare funksioni ka

Cili është roli i tireokalcitoninës në organizëm ?

Tireokalcitonina ndikon në metabolizmin e kalciumit përkatësisht në depozitimin e kalciumit në eshtra.

cfare roli ka tireokalcitonina ne organizem,tireokalcitonina ne organizem dhe roli i saj,cili eshte roli i tireokalcitonines,tireokalcitonina ne organizem,kush eshte roli,cfare funksioni ka
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat