Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cili është roli i parathormonit ?


Cili është roli i parathormonit ?

Parathormoni e rregullon metabolizmin e Ca dhe P në organizëm.

Ky hormon e siguron një përqëndrim mjaft konstant të këtyre elementeve në gjak(Ca=0-11 mg %, P=3-5 mg %).

cfar roli ka parathormoni,cili eshte funksioni parathormonit,parat hormoni dhe funksioni i tij,cfare funksioni ka parathormoni,

Cili është roli i parathormonit ?

Parathormoni e rregullon metabolizmin e Ca dhe P në organizëm.

Ky hormon e siguron një përqëndrim mjaft konstant të këtyre elementeve në gjak(Ca=0-11 mg %, P=3-5 mg %).

cfar roli ka parathormoni,cili eshte funksioni parathormonit,parat hormoni dhe funksioni i tij,cfare funksioni ka parathormoni,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat