Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë hormonet e gjëndrës paratiroide ?


Cilat janë hormonet e gjëndrës paratiroide ?

Hormonet e gjëndrës paratiroide janë:parathormoni dhe paratireokrina.

kush jane hormonet e paratiroides,hormonet e gjendres paratiroide,cilat hormone i sekretonCilat janë hormonet e gjëndrës paratiroide ?

Hormonet e gjëndrës paratiroide janë:parathormoni dhe paratireokrina.

kush jane hormonet e paratiroides,hormonet e gjendres paratiroide,cilat hormone i sekreton


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat