Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë hormonet e gjëndrës tiroide ?


Cilat janë hormonet e gjëndrës tiroide ?

Hormonet e gjëndrës tiroide janë: tiroksina, trijodtironina dhe tireokalcitonina.

kush jane hormonet e tiroides,cilat hormone i sekreton gjendra tiroide,cfare hormone sekreton gjendra tiroide,

Cilat janë hormonet e gjëndrës tiroide ?

Hormonet e gjëndrës tiroide janë: tiroksina, trijodtironina dhe tireokalcitonina.

kush jane hormonet e tiroides,cilat hormone i sekreton gjendra tiroide,cfare hormone sekreton gjendra tiroide,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat