Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Atdheu - vjershë nga Fjolla Dobranja


Ti atdhe më je gjithçka

Më je pranverë, nënë e baba

Ku zogjtë bëjnë folenë

Për mua dhe fëmijët e tjerë

që janë si zogjtë e lirë

Në qiell të kaltër plot erë.

Ti më je si flutur

Që gjezdis në çdo lule

Je atdheu im i shtrejtë

Që kurr s'u përkule

Deri në këtë pavarësi

Deri në këtë liri.


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per atdheun,atdheu,poezi per atdhe,atdheu vjershe,vjersha per atdheun,memedhene,vendin tim,vendlindjen,

Ti atdhe më je gjithçka

Më je pranverë, nënë e baba

Ku zogjtë bëjnë folenë

Për mua dhe fëmijët e tjerë

që janë si zogjtë e lirë

Në qiell të kaltër plot erë.

Ti më je si flutur

Që gjezdis në çdo lule

Je atdheu im i shtrejtë

Që kurr s'u përkule

Deri në këtë pavarësi

Deri në këtë liri.


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,per atdheun,atdheu,poezi per atdhe,atdheu vjershe,vjersha per atdheun,memedhene,vendin tim,vendlindjen,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat