Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Tire, Tire - vjershë

Tire, Tire


Tire, tire, tire
Moj gjyshja Nadire!
tire lesh prej dele
Të më bësh fanelle!
Mirë të më rrijë,
Dimrit t'mos më ngrije.
Tire mirë e hollë
Që të shkoj në shkolle!
Të më ket dhe hije
Se jam çun malsie.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,vjersha per gjyshen,gjyre,nadire,tire tire,tjerre,tjerre
Tire, Tire


Tire, tire, tire
Moj gjyshja Nadire!
tire lesh prej dele
Të më bësh fanelle!
Mirë të më rrijë,
Dimrit t'mos më ngrije.
Tire mirë e hollë
Që të shkoj në shkolle!
Të më ket dhe hije
Se jam çun malsie.

vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,vjersha per gjyshen,gjyre,nadire,tire tire,tjerre,tjerre
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat