Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Si ta vaksinoj Usb dhe kompjuterin

Vaksina Panda USB-  antimalware gratis për bllokimin e kodeve dashakeqe që mund të shpërndahen përmes USB.

Kemi rritje të numrit te malware si i rrezikshmi  krimbi Conficker , që shpërndahet përmes  Usb memorjeve, MP3 player, kamerave digjitale, etj.
panda usb vaccine,panda,panda usb vaccine,
Vaksina Panda USB


Vaksina Panda USB është zgjidhje e mirë për mbrojtjen kundër këtyre rreziqeve.


Ofron mbrojtje dyfishe, duke lejuar përdoruesit që të deaktivizoj  opcionin Autorun  në kompjuter, Usb dhe në pajisjet tjera.

Ky program përmban dy lloje vaksinash:

Vaksina për kompjuter: Kjo ''vaksinë'' për kompjuter parandalon ndonjë Autorun dosje që të aktivizohet në kompjuter pa dijeninë tuaj dhe në këtë mënyrë mbron kompjuterin nga kodet dashakeqe. 

Vaksina për pajisje USB: Kjo  ‘vaksinë' për USB , parandalon që dosja AutoRun të bëhet burim infeksioni për kompjuterin apo laptopin tuaj.Vaksina apo programi vaksinues e deaktivizon atë dosje dhe kjo më pastaj nuk mund të lexohet,modifikohet apo të zëvendësohet nga kodi dashakeq.

vaksino kompjuterin,vaksino usb,Vaksinoni Usb,Vaksino Usb,Usb vaksine
Vaksina Panda USB-  antimalware gratis për bllokimin e kodeve dashakeqe që mund të shpërndahen përmes USB.

Kemi rritje të numrit te malware si i rrezikshmi  krimbi Conficker , që shpërndahet përmes  Usb memorjeve, MP3 player, kamerave digjitale, etj.
panda usb vaccine,panda,panda usb vaccine,
Vaksina Panda USB


Vaksina Panda USB është zgjidhje e mirë për mbrojtjen kundër këtyre rreziqeve.


Ofron mbrojtje dyfishe, duke lejuar përdoruesit që të deaktivizoj  opcionin Autorun  në kompjuter, Usb dhe në pajisjet tjera.

Ky program përmban dy lloje vaksinash:

Vaksina për kompjuter: Kjo ''vaksinë'' për kompjuter parandalon ndonjë Autorun dosje që të aktivizohet në kompjuter pa dijeninë tuaj dhe në këtë mënyrë mbron kompjuterin nga kodet dashakeqe. 

Vaksina për pajisje USB: Kjo  ‘vaksinë' për USB , parandalon që dosja AutoRun të bëhet burim infeksioni për kompjuterin apo laptopin tuaj.Vaksina apo programi vaksinues e deaktivizon atë dosje dhe kjo më pastaj nuk mund të lexohet,modifikohet apo të zëvendësohet nga kodi dashakeq.

vaksino kompjuterin,vaksino usb,Vaksinoni Usb,Vaksino Usb,Usb vaksine
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat