Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Pry pry delëza

Pry pry delëza

Pry, pry,delëza
Kaçurrelëza

ç'do më japësh sot ?
Qengja që të luash
qumësht sa të duash
edhe gjalpë plot!

Pry pry delëza
kaçu-kaçurrelëza
s'ke tjetër peshqesh?

Do të mbledh nga delet
gjithë kaçurrelet
dhe do të të vesh!

pry pry delëza
ti ç'do,shoqja ime ?

Të jesh djal i mbarë
në mësim i parë
gjithë lavdërime!


vjersha per delet,vjershe per delen,delja vjershe,poezi per delet,poezi per delen
Pry pry delëza

Pry, pry,delëza
Kaçurrelëza

ç'do më japësh sot ?
Qengja që të luash
qumësht sa të duash
edhe gjalpë plot!

Pry pry delëza
kaçu-kaçurrelëza
s'ke tjetër peshqesh?

Do të mbledh nga delet
gjithë kaçurrelet
dhe do të të vesh!

pry pry delëza
ti ç'do,shoqja ime ?

Të jesh djal i mbarë
në mësim i parë
gjithë lavdërime!


vjersha per delet,vjershe per delen,delja vjershe,poezi per delet,poezi per delen
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat