Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Njeriu -vjershëNjeriu

Njeriu nga kafsha shumë dallon

Sepse flet, mendon, punon ...

Dhe shumëçka,

Në tokë ndryshon


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,njeri,njeriun,njerz,njerez,njerezit


Njeriu

Njeriu nga kafsha shumë dallon

Sepse flet, mendon, punon ...

Dhe shumëçka,

Në tokë ndryshon


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per,njeri,njeriun,njerz,njerez,njerezit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat