Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Miri vogël -vjershMiri vogël  tre vjeçar
shkon në kopshtë duke qarë
Ç'ke mor Miri që po qan ?

Pse kështu e do mamanë ?
Miri vogël fshiu lotët
dhe filloi të lozë me shokët.

vjersha per parashkollore,vjersha per foshnjore,vjersha shqip,vjersha te bukura


Miri vogël  tre vjeçar
shkon në kopshtë duke qarë
Ç'ke mor Miri që po qan ?

Pse kështu e do mamanë ?
Miri vogël fshiu lotët
dhe filloi të lozë me shokët.

vjersha per parashkollore,vjersha per foshnjore,vjersha shqip,vjersha te bukura
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat