Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Kush e zbuloi telefonin ?

Kush e zbuloi telefonin ?

Telefonin e zbuloi Aleksander Graham Bell.


Postime të ngjashme: 

Cila është fjala e parë e përçuar nëpërmjet telefonit


cili e zbuloj telefonin,kush beri zbulimin e telefonit,kush e zbuloi telefonin
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie