Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cili piktor e pikturoi Mona Lizën ?

Cili piktor e pikturoi Mona Lizën ?

Mona Lizën e pikturoi piktori Leonardo Da Vinci.

kush e pikturoi Mona Lizen,Mona Liza autori,piktori,cili e pikturoi Mona Lizen, 
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie