Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Atdheu - vjershë

Atdheu - Odhise Grillo

I mora A-në atit,
ne te ishte dhe nena,
i mora T-në tokes,
ne te ishte edhe zemra,
i mora D-në detit,
ne te ishte dhe qielli,
i mora H-në hënës,
ne te ishte dhe dielli,
i mora E -në erës,
ne te ishte dhe shiu,
i mora U-në ujit,
ne te ish dhe njeriu,
i lidha gjithe bashke...


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,atdheun,atdheun,atdhe
Atdheu - Odhise Grillo

I mora A-në atit,
ne te ishte dhe nena,
i mora T-në tokes,
ne te ishte edhe zemra,
i mora D-në detit,
ne te ishte dhe qielli,
i mora H-në hënës,
ne te ishte dhe dielli,
i mora E -në erës,
ne te ishte dhe shiu,
i mora U-në ujit,
ne te ish dhe njeriu,
i lidha gjithe bashke...


vjersha,vjershe,poezi,poezia,per,poezite,vargje,vargje per,poezi per.vjersha per femije,vjersha per fmije,atdheun,atdheun,atdhe
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat