Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Nëna ime vjershë nga Ardin Cecelia

Nëna ime vjershë nga Ardin Cecelia

Unë nënën time
Sa shumë e dua
Ajo gjithnjë
Më këshillon mua
Këshillat e saj
Çdoherë i mendoj
Dhe në jetë
i praktikoj.

vjersha per nenen,nena vjershe,vjersha per nenen,nena vjershe,vjershat per nenen,nene vjershe,poezi per nene,nena poezia,poezia per nenen,vjersha per nenen


Nëna ime vjershë nga Ardin Cecelia

Unë nënën time
Sa shumë e dua
Ajo gjithnjë
Më këshillon mua
Këshillat e saj
Çdoherë i mendoj
Dhe në jetë
i praktikoj.

vjersha per nenen,nena vjershe,vjersha per nenen,nena vjershe,vjershat per nenen,nene vjershe,poezi per nene,nena poezia,poezia per nenen,vjersha per nenen


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat