Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Futbolli si sport lindi në ?

Futbolli si sport lindi në ?

Futbolli si sport lindi në Angli.

ku lindi futbolli,futbolli origjina,ne cilin vend u krijua futbolli,loja e futbollit
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie