Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është endometrioza ?

 Çka është endometrioza ?

Endometrioza është gjendje inflamatore gjatë së cilës endometriumi rritet në mënyrë atipike në kavitetin e pelvikut;karakterizohet nga hemorragjia uterine ose rektale, nga dismenorrea dhe nga dhembjet pelvike.

Mund të shkaktojë sterilitet.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,endometrioza,endometriozat, endometrioze,endometriosa 

 Çka është endometrioza ?

Endometrioza është gjendje inflamatore gjatë së cilës endometriumi rritet në mënyrë atipike në kavitetin e pelvikut;karakterizohet nga hemorragjia uterine ose rektale, nga dismenorrea dhe nga dhembjet pelvike.

Mund të shkaktojë sterilitet.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,endometrioza,endometriozat, endometrioze,endometriosa 

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat