Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është akinezia ?

Çka është akinezia ?

Akinezia shprehet si mosmundësi e fillimit dhe ekzekutimit të lëvizjeve të rëndomta të vullnetshme në jetën e përditshme (ngritja, të ecurit, të shkruarit etj.).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin,cfare do te thote fjala,akinezia,akinezi,akinezite
Çka është akinezia ?

Akinezia shprehet si mosmundësi e fillimit dhe ekzekutimit të lëvizjeve të rëndomta të vullnetshme në jetën e përditshme (ngritja, të ecurit, të shkruarit etj.).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin,cfare do te thote fjala,akinezia,akinezi,akinezite
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat