Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është adaktilia(adaktylia) ?Çka është adaktilia(adaktylia) ?

Adaktilia(adaktylia) është mungesë e gishtave të duarve dhe të këmbëve(si anomali zhvillimi).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,adaktilia,adaktili,adaktilite
 


Çka është adaktilia(adaktylia) ?

Adaktilia(adaktylia) është mungesë e gishtave të duarve dhe të këmbëve(si anomali zhvillimi).


Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme, quhet, kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,definicioni,definimi,cka kuptojme me termin, cfare do te thote fjala,adaktilia,adaktili,adaktilite
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat