Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilët janë lumenjtë kryesorë të Kosovës ?

 Cilët janë lumenjtë kryesorë të Kosovës ?

Lumenjtë kryesorë të Kosovës janë: Drini i Bardhë, Ibri, sitnica, Morava e Bincës, Lepenci, Bistrica e Pejës, e Decanit dhe e Prizrenit, Ereniku, Lumi i Istogut, Lumi i Klinës, Mirusha dhe Llapi, Nerodimja etj.

Cilët janë lumenjtë kryesorë të Kosovës, lumenjte e Kosoves, lumenjte e Kosoves
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie