Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Cilat janë disiplinat e farmakologjisë ?
Disiplinat e farmakologjisë janë: farmakokinetika, farmakodinamika, farmakoterapia, dhe toksikologjia.

Pytje, farmakologji me toksikologji,test,pytja nga farmakologjia,te dhena, themelore, farmakologjia mjekesore,disiplinat e farmakologjise,farmakologjia disiplinat  e saj

Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie