Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Apnea në gjumë

Apnea në gjumë lajmërohet tek meshkujt obezë.

Shpesh gjumi është i përcjellur me gërhamë,kurse këta persona mund të kenë insuficiencë të zemrës së djathtë.

Gjatë kohës së gjumit këta persona kanë kolaps intermitent të orofaringut, i cili shpesh shpie deri tek obstruksioni i rrugëve të sipërme të frymëmarrjes,pas të cilit obstruksion vjen deri tek acidoza respiratore dhe aritmia e zemrës.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,apnea ne gjume,apnea,apnete,apnea

Apnea në gjumë lajmërohet tek meshkujt obezë.

Shpesh gjumi është i përcjellur me gërhamë,kurse këta persona mund të kenë insuficiencë të zemrës së djathtë.

Gjatë kohës së gjumit këta persona kanë kolaps intermitent të orofaringut, i cili shpesh shpie deri tek obstruksioni i rrugëve të sipërme të frymëmarrjes,pas të cilit obstruksion vjen deri tek acidoza respiratore dhe aritmia e zemrës.

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, do te thote, definicioni, perkufizimi,shpjegimi, kuptojm,shqip,nenkuptojm,nenkuptimi, eshte,quajme,kuptimi i fjales, domethnja e fjales, jane, kuptojme me fjalen, termi,paraqet, kuptimi, paraqesin, nocioni, perkufizimi,paraqet,perkufizon,apnea ne gjume,apnea,apnete,apnea

loading...

Related Posts :Syzat

Namazi