Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Sindroma Melkersson-Rosenthal

Sindroma Melkersson-Rosenthal është inflamacion granulomatoz me bazë imunologjike i buzëve dhe gjuhës. 

Tipike janë që qysh në moshën e rinisë paraqiten pareza faciale shpesh bilaterale të tipit periferik me edema shoqëruese të fytyrës. 

Gjithashtu zhvillohen makrocheilia (trashja e buzëve) dhe makroglossia (trashja e gjuhës).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm, shqip,eshte, quajme, kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, te dhena per,  Neurologji, mjekesi, neurologjia, neurologji sindromet, pasqyra klinike, sindromet ne neurologji,klinika, shenjat,simptomat,karakteristikat, manifestimet,Sindroma Melkersson-Rosenthal,sindroma melkerson rosenthal
loading...
Sindroma Melkersson-Rosenthal është inflamacion granulomatoz me bazë imunologjike i buzëve dhe gjuhës. 

Tipike janë që qysh në moshën e rinisë paraqiten pareza faciale shpesh bilaterale të tipit periferik me edema shoqëruese të fytyrës. 

Gjithashtu zhvillohen makrocheilia (trashja e buzëve) dhe makroglossia (trashja e gjuhës).

Cka,qka,ceshte,cfare,qeshte,çka,çfarë,domethene,dmth, kuptojm, shqip,eshte, quajme, kuptimi i fjales, domethnja e fjales,jane, te dhena per,  Neurologji, mjekesi, neurologjia, neurologji sindromet, pasqyra klinike, sindromet ne neurologji,klinika, shenjat,simptomat,karakteristikat, manifestimet,Sindroma Melkersson-Rosenthal,sindroma melkerson rosenthal
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat